Strandpensionat Stalldalen | Travel News Trophy den 29:e maj 2018
447
post-template-default,single,single-post,postid-447,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Travel News Trophy den 29:e maj 2018

En av resebranschens roligaste golftävlingar, Travel News Trophy by Stalldalen Åland, spelas på Vallentuna Golfklubb utanför Stockholm.

Vi startar dagen med en god frukost samt att vi ger er möjlighet att slå några fina slag på driving rangen. Ni kommer att delas in i jämna lag, mestadels 4-bollar. Sen spelar vi Texas Scramble, en tävlingsform som sprider glädje i bollen. Alla får garanterat bidraga med något under dagen.

Efter att ha spelat 18 härliga hål är det dags att äta en god lunch ute i solen!

Dagen avslutas med en fin, rolig och traditionsenlig prisutdelning med ett prisbord som är precis lika bra som det alltid brukar vara. Kanske ännu bättre?!

De 3 första lagen går vidare till ett finalspel, 15-16 juni på Åland, där vi spelar en individuell tävling. En totalsegrare, av de 80 spelare som finns med och spelar i Vallentuna, kommer alltså att koras.

Finalen går alltså på Åland där vi spelar Eckerö Golf. Bor gör vi på Stalldalen och en trevlig och kul kväll med prisutdelning har vi på Stallhagens Pub, som ligger i närheten.

Anmäl dig redan idag via GIT.
Golf.se, Min Golf och sök under tävlingar!