Strandpensionat Stalldalen | Att göra
214
page-template-default,page,page-id-214,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Aktiviteter i din egen takt

I vår lugna och lantliga miljö kan du själv välja exakt vilken aktivitetsnivå som passar för dagen.

Mitt Åland

Upplev den åländska landsbygden med odlare, djuruppfödare och mysiga gårdskaféer. Cykla mellan gårdarna, smaka på lokala produkter och träffa jordbrukarna i deras egen miljö.
Till Mitt Åland

Bryggeri Stallhagen

Ett stenkast från Stalldalen finns mikrobryggeriet Stallhagen som producerar ett ständigt växlande sortiment högkvalitativ hantverksöl. Här kan du göra en guidad rundtur i bryggeriet och avsluta med smakprovning ur sortimentet tillsammans med läckra tilltugg.
Till Stallhagen

Pub Stallhagen

Den bästa närproducerade maten och riktigt gott hantverksöl i avslappnad och trivsam miljö. Här kan du smaka på alla aktuella ölsorter i bryggeri Stallhagens produktion, kombinera mat med öl och njuta av överraskande smakupplevelser.
Till Pub Stallhagen

Stallhalla

Alldeles intill bryggeri och pub Stallhagen finns amfiteatern Stallhalla – en plats för såväl rockfestival som högkvalitativ teater och konsert. Aktuella uppgifter om program, biljetter och reserveringar finns på Pub Stallhagens Facebooksida.
Till Pub Stallhagen

Cykel eller promenader

Upptäck omgivningarna på cykel eller till fots. På Stalldalen finns flera högklassiga mountainbikes med utrustning att låna. Eller så snör du på dig de sköna skorna och gör en vandringstur i våra vackra omgivningar. Tips på turer:

Godby arboretum

En promenadstig i annorlunda skogsterräng, ungefär 1,7 km lång och markerad med start och slut vid utsiktskaféet Uffe på berget. Längs stigen finns ett antal utländska trädarter såsom idegran, sibirisk ädelgran, fågelbär och douglasgran, planterade på 1930-talet då försök med utländska träslag var vanligt i skogsforskningen i Finland.

Godbyrundan

En åtta kilometer lång runda mellan forngravar och stenåkrar, över postvägen och förbi Färjsundet. Start och mål vid Ålands idrottscenter.

Golf

En kort bil- eller lagom cykeltur bort, med utsikt över det medeltida Kastelholms slott, finns Ålands golfklubb med tre natursköna banor, Slottsbanan, Kungsbanan och Prinsessan.
Ålands Golfklubb

Eckerö golf är belägen i Eckerö kommun. Banan utgörs av 18 nya hål i naturskön skogsmiljö. Här kantas hålen med skog. Bunkrar och dammar gör banan både intressant och utmanande.

Eckerö Golf

17546659_987203534747767_3751486927674921431_o

Simhall och idrottshall

Ta cykeln till Godbyhallen, en komplett idrottsanläggning med gym, simhall och idrottshall.
Till Ålands Idrottscenter

Slott och fästning

I grannkommunen Sund finns Ålands två viktigaste sevärdheter, det medeltida Kastelholms slott och Bomarsunds fästning där fransk och brittisk flotta år 1854 gemensamt besegrade ryska styrkor i ett av slagen under Krimkriget.

Mer om Kastelholm

Mer om Bomarsund

Sport- och fritidsevenemang

Åland Event planerar, förbereder och genomför åländska sport- och fritidsevenemang. Här kan du se vad som är på gång just nu

Mer om Åland Event