Pensionat Stalldalen | Hållbarhet
218
page-template-default,page,page-id-218,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Omsorg om miljön

Då vi har restaurerat de vackra byggnaderna i Stalldalen har vi jobbat så klimatsmart och hållbart som möjligt. Vi har valt naturmaterial som linne, ylle och fårskinn och rejäla byggmaterial som bara blir vackrare med åren. Som det första hotellet i Europa har vi målat alla väggar med miljövänlig äggoljetempera.

Pensionat Stalldalen är nyöppnat men det är vår absoluta strävan att så snart som möjligt nå vårt mål och få en Green Key-certifiering, en internationell certifiering för turism- och fritidssektorn. Det främsta målet med märkningen är att uppmuntra en ansvarstagande verksamhet och minska miljöpåverkan för varje gäst. Detta sker genom kriterier inom områden som miljöledning, gästinformation, vattenförbrukning, tvätt och rengöring, avfall, energi och livsmedel.

Vi räknar med att bli Green Key-certifierade under 2017.